Gjesteboka

Skriv i gjesteboka

Melding 1 - 6 av 381 >>

Laila Sørensen
10.11.2018
Kjære Helen og Stig
Nå er min kjære Porthos ti år og han er en fantastisk gutt❣️Jeg håper at han skal leve lenge og vil ikke kjøpe en til mens han lever. Kommer dere til å planlegge flere valpekull på storpuddel fremover?
Hilser til dere alle fra Porthos også 🐩❤️
Ingvill Kverndal
03.04.2017
Hei!
Er ofte inne på siden deres for å se på hundene. Trodde ikke dere skulle ha valper før 2018. Husker du Stig jeg sa jeg ønsket meg en storpuddel tispe? Nå er jeg pensjonist og skulle ha god tid til å ta meg av en hund, men nå er jeg vel for seint ute?
Håper på svar.
Beste hilsen fra ex bioingeniør på Voss.
Elin Henkel
hjemmeside
18.08.2015
Hei på dere. En liten hilsen fra oss i Lidköping. Takk for titten innom dine fine sider. Gøy å se bilder fra Odda. Dennis utvikler seg til en trofast turkamerat og er blitt en kjærlig snill og rolig hund. Vi øver på både fornuftige og ufornuftige ting, hjernetrim er gjør godt uansett. De svenske skogene bugner for tiden av sopp så de siste dagene har vi øvd litt på kantarell søk.( Kurs starter i september) Dennis har stor glede av nese arbeid, når jeg har lagt et spor og tar opp sporselen på ettermiddagsturen blir han super glad og klarer nesten ikke vente på startsignalet. Vi ønsker dere en riktig god høst med mange fine hundeturer.
Elin Henkel
hjemmeside
20.12.2014
Hei alle sammen!
En riktig god jul og godt nytt år ønskes fra oss her i Lidkøping
Arnhild
hjemmeside
19.08.2014
Fantastisk arbeid dere har gjort med å legge inn bilder og ordne valpene i egne mapper. Forstår at det har vært en travel, kosete og lærerik periode. Lykke til videre med den lille mellomtispen dere har beholdt. Snakkes etter hvert...
Sonja Irene Skarde
23.04.2014
Måtte inn og se hvordan det gikk med valpeplanene, og ser at det går jo strålende. Trenger du noen til å komme og kosemose valper (også kalt sosialisering har jeg hørt :) ), så bare gi en lyd. Jeg kommer gjerne innover. :)
Ellers går det greit med meg og Aphrodite, men ho er dessverre blitt for lite sosialisert her ute så ho er blitt redd for alle store hunder... Vanskelig å gjøre noe med det også når ingen vil hjelpe meg med å trene henne her ute...
Neste >>
© Kopiering forbudt uten samtykke. Webløsning og design: netthund.no