Valper

Balder-kullet 2014
Fiona og Balder fikk 9 flott friske storpuddelvalper 11/5-2014. 6 tisper og 3 hanner. Valpene er leveringsklare fra 6 juli. Det skal bli en vakker og helsemessig god kombinasjon. Balder er Nuch Molineux Ment To Be King. Vi gleder oss til dette kullet. Det blir bare sorte valper i denne kombinasjonen. Kullet vil være godkjent av NPK. Fiona er høyt premiert, 4 Cert og far er Norsk Utstillings Champion. Begge er HD/AD fri og øyelyst fri. Begge har et herlig vesen og et supert gemytt.
Pepper- kullet 2010
Feebee har fått valper med N UCH Schpindel`Break The Fences. Pepper er en flott hannhund med godt gemytt og et herlig vesen. Feebee har vært en super mamma for sine to foregående kull. Kullet er er godkjent av NPK`s avlsutvalg.
Zeppelin-kullet 09
Feebee og Valdemar fikk 4 tisper og 1 hanne 4 juni 2009. Dette er sannlynligvis Feebee`s andre kull og siste kull. Alle valpene er nå levert til sine nye eiere. De er alle praktfulle og hengivne hunder som raskt har funnet seg tilrett hos sine nye familier.
Pink Floyd kullet 08
Feebee fikk 8 sorte valper med Valdemar 8 mars 2008. Det ble 2 tisper og 6 hanner. Det ble 8 flotte valper, både fysisk og psykisk. 4 har vært stillt på utstilling, med 1 premie & BIR/BIM. Klikk på linken så kommer du til valpenes egne sider.
© Kopiering forbudt uten samtykke. Webløsning og design: netthund.no